Varför byta fönster?

  • Ökar komforten
  • Sänker energikostnaden
  • Gör ditt hem finare!
  • Höjer värdet på ditt hus

Att byta fönster är en investering. Vi säljer och installerar både trä-, aluminium- och PVC-fönster och vi samarbetar bara med de bästa leverantörerna på marknaden. Oavsett hur kunnig du är eller vilken budget till har hjälper vi dig från början till slut med ditt val av nya fönster.

Vi gör allt från standard- till specialbeställningar. Hos oss är inget omöjligt!

VI ÄR MED DIG FRÅN BÖRJAN TILL SLUT

Rådgivning & Mätning

Oavsett om du redan vet precis vad du är ute efter eller är helt okunnig ser vi till att du får det du vill ha. Vi kommer hem till dig och mäter för att kunna ge en så korrekt prisbild som möjligt.

Uppföljning & Prisförslag

Vi presenterar våra olika lösningar och tar fram ett prisförslag på det alternativ som du känner dig mest nöjd med. När allt känns glasklart lägger vi en order och bestämmer ett datum för installation.

Leverans & Montering

När leveransen kommer är vi på plats och kontrollerar att allt stämmer. Våra installatörer sätter ingång med sitt arbete. Vi lägger upp en tidsplan och ger er all den informationen ni behöver.

Slutkontroll & Kvalitetssäkring

När installationen är klar går vi gemensamt igenom varje enskild fönster och dörr. Vi kontrollerar att allt ser ut som det ska och förklarar varje funktion och inställning för respektive enhet.

Kostnadsfri rådgivning