Vi kan allt om fönster

Vi på Allt i Fönsterrenovering Sverige AB är fönstermästare. Vi har över 15 års erfarenhet i branschen och har utfört mer än 1500 projekt i allt från radhus och villor till kommunala bostäder och statliga fastigheter.
Vi säljer, renoverar och installerar både klassiska och moderna fönster. Hos oss på AiF hamnar du som kund i fokus. Vi ser till att vara så tydliga som möjligt och håller alltid vad vi lovar. Våra trevliga och kompetenta säljare hjälper dig från början till slut.

VI ÄR MED DIG FRÅN BÖRJAN TILL SLUT

Rådgivning & Mätning

Oavsett om du redan vet precis vad du är ute efter eller är helt okunnig ser vi till att du får det du vill ha. Vi kommer hem till dig och mäter för att kunna ge en så korrekt prisbild som möjligt.

Uppföljning & Prisförslag

Vi presenterar våra olika lösningar och tar fram ett prisförslag på det alternativ som du känner dig mest nöjd med. När allt känns glasklart lägger vi en order och bestämmer ett datum för installation.

Leverans & Montering

När leveransen kommer är vi på plats och kontrollerar att allt stämmer. Våra installatörer sätter ingång med sitt arbete. Vi lägger upp en tidsplan och ger er all den informationen ni behöver.

Slutkontroll & Kvalitetssäkring

När installationen är klar går vi gemensamt igenom varje enskild fönster och dörr. Vi kontrollerar att allt ser ut som det ska och förklarar varje funktion och inställning för respektive enhet.

Kostnadsfri rådgivning