Showroom

Vi har ett nybyggt showroom på Upplagsvägen 10B dit kunder är välkomna att se ett urval av våra populäraste produkter. Hit kan man också komma om man bara vill ta en kopp kaffe och få rådgivning kring fönsterbyten eller fönsterrenoveringar.

Slå en signal till en av våra säljare för att få en visning av showroomet: 

Victor Grim
victor.grim@alltifonster.se
072-215 60 03VI ÄR MED DIG FRÅN BÖRJAN TILL SLUT

Rådgivning & Mätning

Oavsett om du redan vet precis vad du är ute efter eller är helt okunnig ser vi till att du får det du vill ha. Vi kommer hem till dig och mäter för att kunna ge en så korrekt prisbild som möjligt.

Uppföljning & Prisförslag

Vi presenterar våra olika lösningar och tar fram ett prisförslag på det alternativ som du känner dig mest nöjd med. När allt känns glasklart lägger vi en order och bestämmer ett datum för installation.

Leverans & Montering

När leveransen kommer är vi på plats och kontrollerar att allt stämmer. Våra installatörer sätter ingång med sitt arbete. Vi lägger upp en tidsplan och ger er all den informationen ni behöver.

Slutkontroll & Kvalitetssäkring

När installationen är klar går vi gemensamt igenom varje enskild fönster och dörr. Vi kontrollerar att allt ser ut som det ska och förklarar varje funktion och inställning för respektive enhet.

Kostnadsfri rådgivning